enfermeria

Els creadors de l'APP per infermeria pediàtrica, ofereixen una versió especial i gratuïta.

Actualitat

 

SATSE Catalunya valora que el Ministeri hagi ampliat el temps per a reconèixer la Covid-19 com a accident laboral

El Govern ha donat resposta a la demanda de SATSE, però el Sindicat encara reclama que sigui efectiva des del 21 de juliol i no des de l'1 d'agost perquè, de no fer-ho, es continuarà discriminant aquells professionals que s'hagin pogut infectar en aquests dies.

 

SATSE Catalunya reforça la sensibilització ciutadana contra la propagació de la Covid-19

Sota el lema “Si et cuides, ens cuides a tots i totes”, SATSE desenvolupa una campanya d'informació, sensibilització i conscienciació ciutadana per a evitar una major propagació de la Covid-19 al nostre país.

 

SATSE demana a Sanitat assegurar el suficient material de protecció davant una possible segona onada

SATSE reclama al Ministeri de Sanitat que adopti les mesures oportunes, en coordinació amb les administracions autonòmiques, perquè no hi hagi ni un sol centre sanitari i sociosanitari sense el suficient material de protección.

Estudi de SATSE

Menor qualitat de vida i pitjor conciliació, conseqüències de la crisi per als fisioterapeutes

La qualitat de vida dels professionals de Fisioteràpia va empitjorar durant l'emergència sanitària si es compara amb la situació anterior a la greu crisi de salut pública motivada per l'expansió de la COVID 19

 

“Tots els centres educatius han de comptar amb una infermera escolar quan es torni a les aules”

La Plataforma Estatal d'Infermera Escolar destaca que la necessitat que sempre ha existit que hi hagi una infermera o infermer en cada centre educatiu és ara molt més gran per a evitar la propagació de la Covid 19.

 

Un cupó de Loteria Nacional reconeix la labor de les infermeres i infermers en l'atenció i cures a la societat

A proposta del Sindicat d'Infermeria, SATSE, Loteries i Apostes de l'Estat comercialitza un cupó commemoratiu de l'Any Internacional de la Infermera i La Matrona.