enfermeria

La iniciativa RELAT-hos promou que els pacients relatin les seves experiències a l'Hospital de Bellvitge amb un objectiu terapèutic. 

Actualitat

Les sessions, que són opcionals, es duran a terme el 26 de Febrer

Ja et pots apuntar als tallers del 3er Congrés Nacional SATSE Catalunya

En la tercera edició del Congrés Nacional SATSE Catalunya, els organitzadors han decidit completar l'oferta habitual d'altres anys (ponències, pòsters i treballs) amb una sèrie de tallers pràctics opcionals. Les sessions, que seran gratuïtes tant per afiliats com no afiliats, tindran lloc en el mateix Auditori AXA de Barcelona un…

 

Inscripcions al Congrés de SATSE Catalunya, obertes a partir del 7 de Gener

El 3er Congrés de Nacional SATSE Catalunya “Pràctica assistencial i Recerca: rutes de doble sentit”, que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de Febrer del 2019 a l'Auditori AXA de Barcelona, obre les seves inscripcions el 7 de Gener 2019.

 

SATSE: “Seguim sense avanços per a acabar amb les agressions a infermeres i infermers”

Cada dia es produeixen lamentables episodis de violència física i/o verbal feien els professionals sanitaris, tant en el centre sanitari en el qual treballen com en els domicilis particulars quan fan una visita.

 

L'ICS ha contestat a les demandes de SATSE

SATSE valora positivament però amb cautela la resposta de la Gerència de l’Institut Català de la Salut a les demandes fetes per escrit.

SATSE i la Unitat d'Esclerosi Múltiple de l'Hospital del Mar organitzen una jornada sobre la malaltia

La infermeria, clau per a l'adherència al tractament en malalties cròniques

Sota el títol “V Jornada d'Esclerosi Múltiple: Infermeria i esclerosi múltiple”, la cinquena edició d'aquesta trobada, coordinada per la Unitat d'Esclerosi Múltiple de l'Hospital del Mar, ha comptat una vegada més amb la col·laboració de SATSE Catalunya. L'esdeveniment va reunir a l'hospital barceloní a infermeres (generalistes i especialistes) que van…