• 1
  • 2

enfermeria

Els treballadors reclamen que, tras l'ampliació de les instal·lacions, és necessari aumentar la plantilla.

Actualitat

 

10 de febrer, data del nou examen EIR

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat ha convocat per al proper 10 de febrer de 2018  la prova selectiva de les 1.051 places de formació sanitària especialitzada (EIR) convocades pel proper any.

 

SATSE: “Augment d'un 6 per cent dels salaris en 2018 i 35 hores setmanals, ja”

El Sindicat d'Infermeria, SATSE, ha iniciat una campanya reivindicativa i de mobilització en la qual exigeix al Govern que aprovi un augment superior al sis per cent dels salaris dels professionals per 2018, i que permeti a les comunitats autònomes que els treballadors del sector públic tornin a treballar 35…

L’acte d’elecció de la AP-2010 va ser el 17 de setembre

Descarrega’t el model de declaració jurada per la AP-2010

Els participants en la AP-2010 van poder elegir plaça a l’acte celebrat diumenge passat.

 

Més ocupació i de qualitat i un major desenvolupament professional i reconeixement social, prioritats del nou president de SATSE

El president del Sindicat d'Infermeria, SATSE, Manuel Cascos, ha destacat avui que l'organització sindical centrarà el seu treball en els propers anys a “aconseguir més ocupació i de qualitat per als professionals d'Infermeria i Fisioteràpia, així com un major desenvolupament professional i reconeixement social”.

 

SATSE condemna l'assassinat d'una fisioterapeuta a Afganistan

El Sindicat professional SATSE ha mostrat el seu més sentit condol per la mort d'una fisioterapeuta espanyola a Afganistan, i ha subratllat el seu absolut rebuig a aquest vil assassinat.   

A partir del 12 de setembre

Obertes les inscripcions a la jornada de Girona

Avui s'obren les inscripcions per la I Jornada SATSE Girona “Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”, que tindrà lloc el 18 d'octubre a l'Hotel Ultònia.