enfermeria

Miguel Ángel Robles ens parla sobre les experiències en apoderament del pacient en esclerosi múltiple.

Actualitat

SATSE Catalunya participa al segon congrés del col·lectiu

La Infermeria escolar catalana reivindica la seva presència als centres educatius

Les  infermeres escolars catalanes s’han donat cita a Barcelona, a l'II Congrés d'infermeria i salut escolar, organitzat per l'Associació catalana d'infermeria (ACISE). A l'esdeveniment no podia faltar un representant del Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, ja que ambdues organitzacions caminen en la mateixa línia reivindicativa.

Amb motiu del Dia Europeu dels Drets dels Pacients

SATSE Catalunya denuncia l'incompliment de la Carta Europea de Drets del Pacient

El Sindicat d'Infermeria, SATSE Catalunya, ha denunciat que la contínua desinversió en el sistema sanitari públic del nostre país està provocant que els drets dels pacients siguin vulnerats per part de totes les administracions sanitàries i no es respecti la Carta Europea de Drets del Pacient.

 

Gran èxit de la campanya “#Stop agressions. Res justifica una agressió”

Milers de professionals d'Infermeria s'han sumat a la campanya d'informació i sensibilització “#Stop agressions. Res justifica una agressió”.

 

SATSE reclama que s'evitin els riscos de l'ús de fàrmacs perillosos

Només en el 47 per cent dels centres sanitaris espanyols existeix un protocol que obligui a la utilització d'un sistema tancat de preparació i administració de medicació perillosa, segons l'Informe de l'Observatori de Bioseguretat.

 

El sexisme cap a la professió d'infermeria, centra la reunió de SATSE Catalunya i el grup socialista

El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, representat pel seu Secretari d'Acció Sindical, David Carbajales, la vocal de SATSE a la comissió d'igualtat de l'Institut Català de la Salut, Anna Luque i la diputada socialista Lidia Guinart, es van reunir a Barcelona per trobar vies en les quals les dues organitzacions poguessin…