enfermeria

 Un servei de pediatria on-line, control de medicació a través de wearables o ECG a distància son algunes propostes que es varen veure a Barcelona

Contacte

Actualitat

Sis-cents professionals sanitaris es reuniran al 2n Congrés Nacional SATSE Catalunya

La infermeria i la fisioteràpia, a l'avantguarda dels canvis en l'assistència sanitària

Aquest dimecres, dia 29 de març a les deu del matí, a l'Auditori AXA, s'inaugura la segona edició del Congrés Nacional de SATSE Catalunya “El canvi de paradigma: un nou repte”. Aquesta vegada l'encarregat de donar el tret de sortida serà en Director del Servei de Salut de l'Ajuntament de…

 

Ja et pots apuntar als nous cursos on – line de SATSE Catalunya

Si ets afiliat aprofita la formació gratuïta on-line

 

Convocat concurs trasllat pels serveis sanitaris penitenciaris

Avui s’ha publicat al DOGC la convocatòria de concurs restringit de trasllat per a la provisió de places bàsiques de la categoria de diplomat/ada sanitari/ària en infermeria (DSI-MVP-2017), integrat a l'Institut Català de la Salut (ICS) des del Departament de Justícia adscrit als serveis sanitaris penitenciaris i de justícia juvenil.

El 29 i 30 de març al 2n Congrés Nacional SATSE Catalunya

Les infermeres parlaran sobre el joc com a eina de salut a Barcelona

Millorar la nostra salut, pot ser divertit. De fet, segons els professionals que apliquen la  gamificació en salut, les dinàmiques de joc són una de les millors eines per ajudar a que les persones es comprometin d’una manera estable amb tractaments o hàbits de vida saludables.

 

Ja et pots apuntar als nous cursos on – line de SATSE Catalunya

Si ets afiliat aprofita la formació gratuïta on-line

 

El TSJ confirma que les vacances han d’incloure tots els conceptes salarials

El Tribunal Superior de Justícia (TSJ) ha donat la raó al Sindicat d’Infermeria de Catalunya, SATSE, en la demanda del conflicte col·lectiu del conveni SISCAT sobre els conceptes que s'han de pagar durant les vacances.