enfermeria

El dia mundial del mediambient és un moment per prendre actituds sostenibles.

Actualitat

 

La relació entre professional sanitari i pacient, a debat a Lleida

Sota el títol “Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”, la I Jornada SATSE Lleida ha reunit a un centenar d’ infermeres aquest dijous a l’Aula Magna de la Universitat de Lleida. 

 

Convocatòria per sol·licitar els canvis de nivell de l’ICS

Resolució de 10 de novembre, per la qual es fa pública la convocatòria per sol·licitar els nivells de carrera professional de personal estatutari de tots els grups professionals de l'àrea funcional sanitària i de l'àrea funcional de gestió i serveis de l'Institut Català de la Salut. 

Nous cursos a partir del desembre

Ja tens el C2 de Català? Prepara't amb nosaltres!

El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya torna a oferir formació presencial de preparació per a la prova de nivell C2 de català en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització de la Llengua. En aquesta edició s'oferiran tres  cursos: un a Barcelona, Girona i un altre a Lleida. 

 

Un programa d'Educació per a la Salut gestat a Girona, finalista dels premis ED

Els premis “Enfermería en Desarrollo 2017” ja tenen als seus catorze finalistes, entre el que es troba la infermera escolar gironina, Engràcia Soler. En representació de l'organització que lidera, l'Associació Catalana d'Infermeria i Salut Escolar (ACISE), aquesta infermera de Portbou ha estat triada pel seu treball “Programa d'educació i promoció…

 

SATSE recorda que la infermeria encara no té via lliure per prescriure de forma autònoma

El pacte entre infermeres i metges per modificar el RD de Prescripció Infermera garantirà el nostre dret quan es publiqui en el BOE. Fins llavors, no te la juguis!

 

La humanització de la sanitat a debat a Salou

Sota el títol “Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”, la I Jornada SATSE Tarragona ha reunit a unes 200 infermeres aquest dimarts al Palau de Congressos de Salou.

 

La responsabilitat social de la infermeria a debat a Girona

Sota el títol “Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”, la I Jornada SATSE Girona va reunir a més de 150 infermeres aquest dimecres 18 d’octubre a l’Hotel Ultònia.