• 1
  • 2

enfermeria

Miguel Ángel Robles ens parla sobre les experiències en apoderament del pacient en esclerosi múltiple.

Actualitat

 

10 de febrer, data del nou examen EIR

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat ha convocat per al proper 10 de febrer de 2018  la prova selectiva de les 1.051 places de formació sanitària especialitzada (EIR) convocades pel proper any.

 

SATSE: “Augment d'un 6 per cent dels salaris en 2018 i 35 hores setmanals, ja”

El Sindicat d'Infermeria, SATSE, ha iniciat una campanya reivindicativa i de mobilització en la qual exigeix al Govern que aprovi un augment superior al sis per cent dels salaris dels professionals per 2018, i que permeti a les comunitats autònomes que els treballadors del sector públic tornin a treballar 35…

L’acte d’elecció de la AP-2010 va ser el 17 de setembre

Descarrega’t el model de declaració jurada per la AP-2010

Els participants en la AP-2010 van poder elegir plaça a l’acte celebrat diumenge passat.

 

Més ocupació i de qualitat i un major desenvolupament professional i reconeixement social, prioritats del nou president de SATSE

El president del Sindicat d'Infermeria, SATSE, Manuel Cascos, ha destacat avui que l'organització sindical centrarà el seu treball en els propers anys a “aconseguir més ocupació i de qualitat per als professionals d'Infermeria i Fisioteràpia, així com un major desenvolupament professional i reconeixement social”.

 

SATSE condemna l'assassinat d'una fisioterapeuta a Afganistan

El Sindicat professional SATSE ha mostrat el seu més sentit condol per la mort d'una fisioterapeuta espanyola a Afganistan, i ha subratllat el seu absolut rebuig a aquest vil assassinat.   

A partir del 12 de setembre

Obertes les inscripcions a la jornada de Girona

Avui s'obren les inscripcions per la I Jornada SATSE Girona “Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”, que tindrà lloc el 18 d'octubre a l'Hotel Ultònia.