• 1
  • 2

enfermeria

La iniciativa RELAT-hos promou que els pacients relatin les seves experiències a l'Hospital de Bellvitge amb un objectiu terapèutic. 

Actualidad

Campanya “Trenca amb els estereotips”

Nou de cada deu infermeres i infermers catalans creuen que encara persisteixen estereotips sexistes i retrògrads

Nou de cada deu infermeres i infermers catalans creuen que encara persisteixen estereotips sexistes i retrògrads vinculats amb la Infermeria, especialment amb les dones, segons l'enquesta realitzada pel Sindicat d'Infermeria, SATSE Catalunya, amb motiu de la campanya d'informació i sensibilització “Trenca amb els estereotips”.

SATSE ICO organitza un concurs de dibuix infantil

“Cal treballar contra els estereotips des de la infància”

La millor manera de canviar els perjudicis de la societat és educant als més petits. Amb això en ment, per commemorar el 12 de maig, Dia de la Infermeria, les delegades del Sindicat d'Infermeria en l'Institut Català d'Oncologia (ICO) han organitzat un certamen de dibuix infantil entre els fills dels…

 

Hem reactivat el nostre Campus Virtual per les oposicions

El nostre Campus Virtual ha estat inactiu durant un temps, en el que hem estat millorant el nostre servei. Ara, com afiliat o afiliada a SATSE, ja pots seguir preparant-te per a les oposicions des de casa teva i al teu ritme.

SATSE Catalunya participa al segon congrés del col·lectiu

La Infermeria escolar catalana reivindica la seva presència als centres educatius

Les  infermeres escolars catalanes s’han donat cita a Barcelona, a l'II Congrés d'infermeria i salut escolar, organitzat per l'Associació catalana d'infermeria (ACISE). A l'esdeveniment no podia faltar un representant del Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, ja que ambdues organitzacions caminen en la mateixa línia reivindicativa.

Amb motiu del Dia Europeu dels Drets dels Pacients

SATSE Catalunya denuncia l'incompliment de la Carta Europea de Drets del Pacient

El Sindicat d'Infermeria, SATSE Catalunya, ha denunciat que la contínua desinversió en el sistema sanitari públic del nostre país està provocant que els drets dels pacients siguin vulnerats per part de totes les administracions sanitàries i no es respecti la Carta Europea de Drets del Pacient.